Op stap in België

  • Jack
  • Geen reacties

Heb jij zin om binnenkort weer eens een weekendje weg te gaan met je geliefde, vrienden of met familie? Je kan er natuurlijk voor kiezen om weer in Nederland te blijven, maar je kan ook eens buurten bij de zuiderburen. België is maar een paar uur rijden, maar je bevind je toch net weer in een ander land met net iets andere gewoontes en eten. Het is een enorm leuk land om er even uit te zijn, maar je toch dichtbij huis te bevinden. Zeker als je in het zuiden van het land woont ben je met een paar minuten rijden al in België. Wanneer je het prettig vindt om dezelfde taal te kunnen spreken, kan je het best in Vlaanderen een hotel boeken. Als je een beetje handig bent in het Frans, kan je ook iets verder doorrijden, naar Wallonië. In dit gedeelte van het land bevindt zich de hoofdstad Brussel. Deze stad staat niet alleen bekend om Manneke Pis en het Atomium, maar er is nog veel meer te zien!

Hoogtepunten in België

Naast het snuiven van cultuur, is het ook heel lekker om van de Belgische keuken te kunnen genieten. Verwen jezelf in de middag met lekkere Vlaamse friet en ga als tussendoortje voor een lekkere wafel met aardbeien. In de avond wil je natuurlijk echt genieten en kies je voor een leuk restaurantje. De avond moet natuurlijk afgesloten worden in een gezellige kroeg om nog even een Belgisch biertje achterover te kunnen tikken. Verder zijn er nog allerlei leuke bars en clubs om de nacht mee in te gaan. Of je je nou in het Vlaamse gedeelte van het land bevindt of in Wallonië; beide delen maken het enorm leuk om een weekendje te stappen. 

Stappen in België

Er zijn een aantal dingen handig om te weten voordat je gaat stappen in België. Dat is ten eerste dat het geen zin heeft om al om 20.00 uur voor de deur van een club te gaan staan. De meeste clubs gaan pas laat in de avond open en dit houden ze vol tot de zon alweer gaat schijnen de volgende dag. Voordat je naar een club gaat, kan je dus het best een gezellige bar of kroeg opzoeken om nog even lekker te kunnen zitten. In de club moet namelijk gedanst worden! Het is altijd leuk om een drankje te doen, maar zorg wel dat je met mate geniet. Ook het gebruik van drugs moet zo nu en dan kunnen, maar pas ervoor op dat er geen verslavingszorg aan te pas moet komen. Geniet met mate met je maten in België!

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.