Welke stijl past bij jou?

  • Jack
  • Geen reacties

Ben je van plan om wat aan je kledingstijl te gaan doen? Goed bezig! Het is belangrijk dat je zo nu en dan veranderd van stijl. In dit artikel geven we je een aantal handige tips en tricks die je hierbij kunnen helpen. 

Ontwikkel je eigen stijl

Ontwikkel je eigen persoonlijke stijl. Iedereen heeft zijn eigen manier van leven en bepaalde kleding past het beste bij die manier van leven. Mode is heel veelzijdig en je kunt het nog steeds modern houden met klassieke, zakelijke, casual of sportkleding. Dit kan door te spelen met kleuren (mintgroen, oranje, roze of groen), accessoires (sjaals, armbanden, horloges, kettingen) of jasjes. Zo ziet een casual T-shirt er meteen zakelijker uit als je een jasje aantrekt. Probeer het uit en ontdek wat voor jou het beste werkt. Of het nu casual of formeel is, geniet van een beetje kleur. De meeste mannen zijn er onterecht bang voor – ze zijn geïntimideerd door alles wat niet marineblauw of grijs is. Maar kleur kan ook tijdloos zijn. Groene pakken kunnen er bijvoorbeeld bijzonder goed uitzien, terwijl roze, groen, mosterd en felblauw ook veelzijdige tinten zijn die je hele outfit het hele jaar door kunnen laten schitteren.

Speel met nieuwe kleuren

Het is leuk om met verschillende kleuren te werken in je kledingstijl. Probeer daarbij ook eens wat kleuren uit die je normaal niet zo 123 zou gaan dragen. Dit zorgt uiteindelijk voor wat variatie. Daarnaast is het leuk om te kijken hoe andere reageren op jouw nieuwe stijl. 

Voor elke gelegenheid een stijl

Het is niet voor iedereen even makkelijk om de juiste dresscode voor een situatie in te schatten. Het is in ieder geval niet nodig om bij casual gelegenheden een passend pak te dragen. Ook kom je niet opdagen bij een belangrijke afspraak met een klant in een verschoten poloshirt en spijkerbroek. Weet je echt niet hoe je je moet kleden in een bepaalde situatie? Kies dus voor een nette jeans, een overhemd en een casual jack: het zit bijna altijd goed.

Schoenen in allerlei verschillende soorten

Schoenen zijn natuurlijk vaak een opvallend stuk van je outfit. Met schoenen kan je vaak ook de stijl bepalen. Ben jij iemand die juist van heel netjes houdt of ben je iemand die liever iets meer casual bent. Het is leuk om hiermee te spelen. Wat vind je zelf leuk en wat wil je aan andere laten zien. Wat past echt bij jou? Je kan natuurlijk ook afwisselen. Soms is het lekker om gewoon een paar sneakers aan te hebben in plaats van nette veterschoenen. Zeker wanneer je veel op de been bent. .

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.